Tervetuloa Sääksmäelle!

Ajankohtaista

Sääksmäki-seura järjestää perinteisiin puutarhakasveihin keskittyvän kasvikävelyn Huittulassa.
Sääksmäki-seura on mukana Voipaalan perinteisillä joulumarkkinoilla. Saatavissa on kaikkia seuran Sääksmäki-tuotteita. Seuran myyntipöydän löydät Majurskan pytingistä.
Perinteinen Sääksmäki-lehti on valmiina ja myynnissä. Lehdessä on jälleen mielenkiintoinen kokoelma Sääksmäen nykyisyyttä ja mennyttä.
Sääksmäkiseura järjestää iltamat Ritvalan nuorisoseurantalolla  Su 9.7. klo 17.
Sääksmäki-seuran ja Akaa-seuran yhteiset sahtimestaruuskilpailut järjestetään Sääksmäen Kelhissa 20.6.2017 alkaen kello 18:00. Edellisen kerran kilpailtiin Akaassa. Kaikki sahdintekijät mukaan kilpailemaan paikallisesta mestaruudesta. Yleisölle on tarjolla kahvia ja tietysti sahtia. Tervetuloa !
Asiantuntija Kari Järventausta johdattelee osallistujat läpi kylän monipuolisen ja historiallisen kasvillisuuden. Kesto noin 1,5, tuntia. Lähtö Rauhalan kentän pysäköintialueelta.