Tapahtumia

Vuosittaisia tapahtumia Sääksmäen alueella

• Sääksmäki-seuran järjestämä vuosittainen tapahtuma on perinteikkääät iltamat heinäkuussa. Iltamissa julkistetaan Sääksmäki-mitalin sekä Eino Jutikkalan säätiön stipendin saajat.
  • Sääksmäen Ritvalassa juhlitaan joka helluntai Suomen vanhinta kansanperinnejuhlaa, Ritvalan Helkajuhlaa. Helkajuhlat järjestää Ritvalan nuorisoseura ry.
  • Tunnettu Sääksmäellä järjestettävä tapahtuma on myös Sääksmäki Soi ry:n järjestämä Sääksmäki Soi! -musiikkitapahtuma.
  • Saarioispuolella toimii Tarttis-maaseututori, joka pystytetään seitsemän kertaa vuodessa Tarttilan koululla. Ajankohdat lilmoitetaan Sääksmäki-lehdessä, paikallislehdissä, kotisivulla ja facebookissa.  Heinäkuun alussa kilpaillaan vihdantekotaidoista kesäisessä Vihtavestivaali-tapahtumasa.
  • Ossin päivän laulajaiset Jutikkalan kartanolla Saarioispuolen kykäyhdistys järjestää entisen isännän Ossian Rinteen nimipäivänä.