Mustalaisruhtinatar Tampereella 17.11.2018

3.9.2018

Seuran kautta mahdollista saada lippuja hintaan á 36 € mikäli vähintään kymmenen lähtijää löytyy. Lisätiedot Ari Sirén, ari.siren@upm.com

La 17.11.2018 klo 14 Tampereen Yliopiston juhlasali

Liput:

Ryhmät min. 10 hlöä 36€

Emmerich Kálmánin Mustalaisruhtinatar on Sylvan ja Edvinin intohimoinen rakkaustarina. Suhde varietee-laulajattaren ja aatelismiehen välillä on hyvin paheksuttu, ja kielletty rakkaus luokin mitä dramaattisempia juonenkäänteitä. Mustalaisruhtinatar on täynnä operettikirjallisuuden klassikkomelodioita kuten “Muistathan kai”, “Riemumielin rinta tahtoo” ja “Heia heia in der Bergen”.

Rooleissa vaihtelevat:
Jyrki Anttila / Jaakko Kortekangas / Heikki Halinen, Tiina Vahevaara / Johanna Rusanen / Tiina-Maija Koskela, Jouni Kokora / Aki Alamikkotervo / Vikke Häkkinen ja Emilia Vesalainen / Leena Reinman / Jenni Hietala
Lisätietoja: www.operart.fi

Mukana myös: